Kunstrijvereniging De Drechtsteden

Kunstschaatsen

Kunstschaatsen

Kunstrijvereniging De Drechtsteden (afgekort DDD) is een grote vereniging met een uitgebreid lesaanbod. Kom eens kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches. Er is lesaanbod op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden (vanaf 4 jaar) worden de lessen in kleine groepjes aangeboden. Instromen is op elk niveau en wekelijks mogelijk.

Gedurende het hele schaatsseizoen biedt de vereniging de mogelijkheid om kennis te maken met de lessen door mee te doen met een gratis proefles of het volgen van 4 snuffellessen tegen betaling van € 35,–. Ook voor volwassenen heeft de vereniging uitgebreide lesmogelijkheden op vier dagen in de week en ook in de lessen voor volwassenen is het mogelijk om aan te melden voor een gratis proefles of de snuffellessen. Op onze website vindt u informatie over de wekelijkse-, proef en snuffellessen.

In de vakanties organiseert de vereniging een snelcursus schaatsen waar in 3 ochtenden de basisvaardigheden en de eerste beginselen van het kunstschaatsen op een speelse manier wordt aangeleerd.

Wedstrijden en (recreatieve) wedstrijdgroep:

Binnen Kunstrijvereniging De Drechtsteden zijn er verschillende mogelijkheden voor rijdsters die zich verder willen ontwikkelen in de kunstrijsport. De vereniging heeft een grote wedstrijdgroep welke op alle niveaus deelneemt aan zowel nationale als internationale wedstrijden. Meer informatie vind u op onze website.